Archive for June 10th, 2007

h1

A Warm Reception For Xhorxh W. Bush

June 10, 2007

Believe it or not, there are a few places left in this world where the United States is an extremely popular country: For One Visit, Bush Will Feel Pro-U.S. Glow

TIRANA, Albania, June 8 — The highlight of President Bush’s European tour may well be his visit on Sunday to this tiny country, one of the few places left where he can bask in unabashed pro-American sentiment without a protester in sight.

Americans here are greeted with a refreshing adoration that feels as though it comes from another time.

“Albania is for sure the most pro-American country in Europe, maybe even in the world,” said Edi Rama, Tirana’s mayor and leader of the opposition Socialists. “Nowhere else can you find such respect and hospitality for the president of the United States. Even in Michigan, he wouldn’t be as welcome.”

Thousands of young Albanians have been named Bill or Hillary thanks to the Clinton administration’s role in rescuing ethnic Albanians from the Kosovo war. After the visit on Sunday, some people expect to see a rash of babies named George.

 The heck with that!  Let’s get it straight from the source, shall we?

Vizita e Bush, blindohet kufiri shqiptar

Vizita e presidentit amerikan ka bërë që kufijtë shqiptar të blindohen me qëllim që në vendin tonë të mos hyjnë persona të cilët mund të cënojnë sigurinë e Xhorxh W. Bush. Një i urdhër i dalë nga Ministria e Brendshme ka vënë në gatishmëri numër 1, të gjitha pikat kufitare si dhe policinë kufitare e cila merret me ruajtjen e vijës së gjelbër që ndan vendin tonë me shtetet fqinjë. Burimet zyrtare kanë bërë të ditur se, gatishmëri numër 1, është vënë që ditën e premte në darkë dhe të gjitha efektivat e policisë janë në punë 24 orë pa përjashtim.Sipas të dhënave në Tiranë do të mbërrijnë dhe efektiva policie nga rrethet të cilët do të jenë të angazhuar me sigurinë e vizitës së presidentit Amerikan Xhorxh W. Bush, i cili do të mbërrijë në vendin tonë, mëngjesin e sotëm në orën 9.30 minuta dhe do largohet në orën 17.00.

See!  They’re ecstatic!

Advertisement